IV Trobada del Projecte Tres Tendes


01 de febrer de 2021. 10:00h.

Les figures de Maria Magdalena, Marta i Maria van ser protagonistes de la jornadaEls educadors de La Salle de Mallorca celebraren la IV Trobada del Projecte Tres Tendes, en la modalitat presencial, a l'Oratori de Portals Nous, i online per a la resta del sector, el passat dissabte 30 de gener.

Les figures de Maria Magdalena, Marta i Maria van ser les principals protagonistes de la jornada. Al voltant de seixanta educadors lasal·lians van respondre a la crida d'aquest projecte que amb la intenció de crear moments d'identitat en els educadors i de compartir la fe, segueix el seu camí en aquest curs 2020-2021 tan especial per a tots.

Després del moment d'interioritat, seguiren amb la presentació de les tres dones que són tema d'aquesta setmana. Va servir per donar contingut formatiu i celebratiu a aquesta trobada.

Els organitzadors agraeixen tots aquells que van participar, així com aquells que, volent-ho, no van poder, ja que aquesta és una manera diferent de seguir fent comunitat lasal·liana.


0 COMENTARIS