XVII Setmana de Cinema espiritual: "Testimonis d'esperança"


09 de febrer de 2021. 12:00h.

S'ha adaptat a la situació sanitària i les aules o sales parroquials es convertiran en cinemesLa XVII Setmana de Cinema espiritual per mor de la pandèmia s'ha vist alterada, però lluny de suspendre-la, la Delegació d'Ensenyament i l'Àrea per a l'Anunci, la Celebració i els Moviments han cercat alternatives per tal de dur-la a terme. El lema d'aquesta edició és "Testimonis d'esperança" i tendrà lloc del 15 de març al 9 d'abril

La tecnologia d'avui dia permetrà convertir les aules o sales parroquials en un cinema. Conscients que l'experiència no serà la mateixa, opten per aquesta alternativa que permetrà continuar amb aquesta activitat, ja emblemàtica. És per això també que s'ha ajustat el preu d'aquesta convocatòria.

A més, s'obri la convocatòria més enllà dels col·legis, de manera que també els grups parroquials o moviments poden participar d'aquesta edició de cine.

Trobareu adjunts a la notícia en PDF les bases de participació, el formulari per a la inscripció i una guia d'ajuda per al visionat. Per participar, el formulari s'ha d'enviar abans del 9 de març.

Els organitzadors desitgen que la reflexió sorgida de cadascuna de les pel·lícules sigui profitosa per als infants, joves i acompanyants i, en definitiva, esdevingui una activitat evangelitzadora i esperançadora.


0 COMENTARIS