Més de 3.000 plats, elaborats per cuiners de l'hotel Cap Rocat, s'han entregat a persones sense recursos a través de la parròquia de Santa Creu


11 de febrer de 2021. 10:00h.

Al desembre van iniciar un menjador solidari en coordinació amb l'Ajuntament de PalmaA causa de la complicada situació que travessen moltes famílies a Mallorca actualment, l'hotel Cap Rocat i la parròquia de Santa Creu de Palma han col·laborat conjuntament i el passat mes de desembre van iniciar un menjador solidari, en coordinació amb el departament de serveis socials de l'Ajuntament de Palma, per ajudar a les persones que més ho necessiten. Aquesta setmana s'ha aconseguit la xifra de 3.000 plats lliurats.

Més de 3.000 menjars elaborats per l'equip de cuina de Cap Rocat, que ha preparat menús saludables i nutritius per qui es troben sense recursos per adquirir aliments bàsics. Aquests plats s'han distribuït a la parròquia de Santa Creu, en coordinació amb un treballador social de l'àrea de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma, coneixedor de les necessitats de les famílies que viuen en aquesta zona de la ciutat i altres adjacents.

Gràcies a la contribució i el treball voluntari de Cap Rocat i la seva col·laboració amb la parròquia de Santa Creu, aquesta iniciativa d'Antonio Obrador ha aconseguit ajudar a tantes persones. El personal de l'estudi d'arquitectura d'Antonio Obrador i de la gestora d'hotels Marugal ha repartit els menjars. Tots els implicats en aquesta iniciativa es mostren enormement agraïts i, encara que el desig final és que el menjador social deixi de ser necessari, fins que arribi aquest moment, confien que les diferents col·laboracions continuïn creixent, per així continuar ajudant aquelles famílies que més ho necessiten.


0 COMENTARIS