Domini Rally Championship (DRC), un concurs per a joves sobre Bíblia, Youcat i cultura balear


12 de febrer de 2021. 12:00h.

La Unitat Pastoral de la Mare de Déu i l'Associació Pontium organitzen aquesta iniciativa amb la col·laboració del Secretariat de Pastoral Juvenil i VocacionalLa Unitat Pastoral de la Mare de Déu i l'Assoicació Pontium, amb la col·laboració del Secretariat de Pastoral Juvenil i Vocacional, posen en marxa el concurs Domini Rally Championship (DRC). Es tracta d'una iniciativa per a joves sobre Bíblia, Youcat i cultura balear, que es transmet en directe a través de la plataforma Twitch.

El concurs consisteix en contestar 15 preguntes de resposta múltiple a través del mòbil, tableta o ordenador. Es realitza cada divendres a les 22h fins el 26 de març. L'última edició serà el 4 d'abril, diumenge de Pasqua. El primer classificat del concurs obtindrà, cada divendres, una targeta regal d'El Corte Inglés i un Youcat (catecisme per a joves).

Aquesta activitat va dirigida als joves d'entre 13 i 21 anys, i permet aprofundir en temes de moral, d'estil de vida, d'espiritualitat, d'una forma lúdica i entretinguda.

Tota la informació es troba al document en PDF que hi ha a la secció multimèdia d'aquesta notícia. Per a més informació, es pot contactar al correu electrònic info@pontium.es i seguir totes les novetats a Instagram @pontium_


0 COMENTARIS